(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Medvědí česnek v kuchyni
Potřebné ingredience
Jaro je tady a s ním i medvědí česnek, výborná aromatická rostlinka rostoucí na loukách a stráních v blízkosti vody. Jeho listy používám jak na posypání chlebíčků, do brambor, do masových nádivek, vaječiny, jako špenát (půl napůl s mladými kopřivami) ...
Postup přípravy
Na obr. a) chlebíčky s medvědím česnekem
b) míchamé brambory s medvědím česnekem a kuřecími plátky v hořčičném těstíčku
b) míchamé brambory s medvědím česnekem a kuřecími plátky v hořčičném těstíčku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marz
(upraveno)
9. 5. 2012, 10:38
strašně bych ho chtěla ochutnat-no u nás nikde neroste ale věřím vám že je to lahoda-skoro vám závidím
Nency22
(upraveno)
8. 5. 2012, 13:45
Dobrý den, jsem úplný amatér, přestěhovala jsem se na vesnici a chci si natrhat medvědí česnek, ale nevím, jak ho uchovat, můžete mi prosím poradit. Díky za každou informaci. Pavlína
Jambi
(upraveno)
29. 5. 2012, 9:19
@Nency22
Pavlínko, nejlíp zamražený a omlouvám se za pozdní odpověď, nějak teď bylo málo času nakouknout
keltka
(upraveno)
15. 4. 2009, 15:57
medvědí česnek nemá chybu pěstuji ho na zahrádce a pro nás je nenahraditelný normální česnek mi vadil na žaludek a tento dávám všude bez problémů
Jambi
(upraveno)
16. 4. 2009, 0:00
@keltka
jj, i pro nás je stravitelnější pokud mám používat stroužky, tak pak jedině ten kulatý, je jemnější a taky z něj nejsou problémy a já miluju takovou bramborovo-kroupovou česnečku